Bio + träffa sis

Hej alla söta bloggläsare ;)

Igår var jag och Issah somsagt på bio. Super 8 som den heter. Sjukt bra film, hoppade ur biosätet säkert 20 gånger... Haha ! Alla har säkert sett trailern ? Den handlar iaf om några barn som ska göra en egen film, när dom åker ut mitt i natten till ett gammalt tågstopp för att filma en utav scenerna. Mitt i deras övning ser dom ett tåg komma och dom skyndar sig för att kunna få med tåget, "Produktionsvärde" som dom kallar det. Sen händer något obehagligt och dom släpper allt och springer iväg. Dock är filmkameran igång och filmar allt som händer. Vilket inte borde ha hänt....  Haha, tänker inte berätta något mer men rekomenderar den starkt !



Som Issah även berättade så hälsade vi på hennes bror Jim på Danderyds Sjukhus. Stackarn är nyopererad, han bröt ju båda underbenen... Usch, man såg verkligen att han hade ont ;/ Och grymt dålig service var det...

Tyvärr fick Nagar och Ogge stå igen igår... Men det möter jag upp idag med att rida ett hårt dressyrpass var på dem ;) Sweeper fick en välförtjänt vila igår, så hon får bara ut och busa i skogen idag.
Tränade ju Sweeper i torsdags. Det gick så grymt bra ! Hon var otroligt lydig och hoppade superbra ! :D Hoppade inte så högt, typ 1m-1.10 !



Kommentarer
Postat av: Isabella Bergh

Sv: ja verkligen :) hur går det med han då? :D

2011-07-09 @ 14:05:48
URL: http://cassechuck.blogg.se/
Postat av: Isabella Bergh

sv: Okej va tråkigt.. Hoppas de går bra för han i framtiden då :) Och lycka till i edsbro:) Hade tänkt att åka dit men de finns ju ingen box..

2011-07-09 @ 18:14:39
URL: http://cassechuck.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0