Bildsss

Blir bara några bilder ikväll, har inte så mkt o skriva :p imorgon åker vi på träningsutställning med S o V.... Idag har jag badat en av Englands bästa hundar, lite coolt är det iaf att kunna göra i princip vad som helst med Englands (världens tror jag nästan det är!!??) bästa hund :d hon kom ju tvåa på Crufts,(världens största hundutställning, som även våran hund blev best of breed på;) ) eller reserv best in show som det heter på hundspråket ;)


Wazaappii !

Cha cha bloggen ;*

Hahaha....

Idag har jag klippt mig :o vart en "bob" som dom säger här ;) vänjer mig dock aldrig att klippa mig men när jag vänjer mig kan ni få se bild ! Annars har det inte hänt så mycket, har gosat med valparna, andra hundar osv osv ;) tror vi hade närmare 80 hundar här :o kommer vara fullt hela veckan, är nämligen "midterm vacation" här. Superkul ! På torsdag ska vi på någon träningsutställning för de två unghundarna, Scooby och Vilma, blir kul o se hur dom sköter sig ! Sen i helgen är det en ganska stor utställning, som våran uppfödning ska vara med på. Ture hette han i Sverige men här heter han Touri ;) vet inte vilka andra hundar som ska med, men jaja :p

Lite tråkig update, men nu skriver jag iaf :D


Det kliar i fingrarna!

Vet ni vad jag har gjort idag? Jo jag har suttit på en häst! 2 hästar faktiskt ;) Följde med Alicia till edsbro för hon skulle hoppa Marwin och Palle, så jag red Palle i början. Han är ju verkligen inte en häst jag är van vid att rida, men det var kul! Tog några språng på honom också, hahah kändes hur länge sedan det var jag hoppade ...
Sen red jag Marwin litegrann också, han är ju endast 4år gammal, riktigt fin ponny, kommer nog kunna gå långt i framtiden :) Höll dock på att flyga av honom i galoppen, satt i en 15 tums sadel och han körde huvudet mellan bena, hahah! Tur att man inte tappat all balans efter min 1,5 långa uppehåll! ;)

Håller på att letar häst för fullt, har inte riktigt hittat någon jag har fastnat för en, men hoppas att det dyker upp någon snart! Saknar hästarna mer och mer för varje dag! Och eftersom att jag är sååå sugen på att skaffa en häst NU! Så kunde jag självklart inte hålla fingrarna i styr för lite internet shopping!

Dagens/kvällens shopping slutade med:
2 stycken JW luvor, den röd/blåa passar perfekt till mitt röda JW schabrak
och sverige luvan passar nog bra till mitt Lamicell nations schabrak, hoppas jag!



HV Polo lurex schabrak, tyckte det var lite ballt, inte så många som har silvriga schabrak!
Det matchar också med min nya CO hjälm som är marin / silver ;)

Kingsland pannband

Kingsland Ladies jacket, marinblå!

Var riktigt nära på att slänga med ett JW fleece täcke med, men med tanke på att jag inte har en aning om vad det kommer att bli för storlek på hästen så tog jag mig i kragen och struntade i det! Lite nytt vart det i alla fall, alltid kul med nya saker :D


Svar på tal!

Har fått ett antal förfrågningar om det är jag som är tillsamman med Linni, och svaret är NEJ! Linni och jag är bara vänner, men hon har också en flickvän som heter Isabell, men om ni kollar på efternamnen så ser ni att vi är olika ''Isabellor'' ;)



Kass blogg.se app -.-'

Blir grymt trött på blogg.se appen ! Jag la ju inte upp den där bilden tre gånger direkt, men jaja, kan inte redigera från telen :p


Jag e lagom kass ;)

Ja, som rubriken lyder kan ni antagligen gissa vem som är inne o skriver ;) just nu är jag faktiskt i England, ska vara här i 11 dagar till, har redan varit här i typ 7 dagar ! Vi har ju två praoveckor i skolan, som sedan möter upp med lovet. Jag åker alltså hem igen torsdagen som är på lovet.

Jag hoppas ni har tittat på filmerna, det uppskattas ;) Hahah, men kan bara skriva en kort kommentar om tävlingsdagen; Ogge var grymt jävla fin ! Ursäkta språket men han hoppade verkligen grymt, fick en grym känsla, och det är väl det man strävar efter ? :D som ni kanske såg hade jag kavaj, första gången på ca 2 år ??! Har fått den av Issah, men jag ska ge henne någon slant också ;)

Sweeper har även åkt, hon bor hos en super bra familj, känns riktigt skönt, och jag blir väl uppdaterad hela tiden !



LÄCKERT!

Det här tränset är nog det snyggaste jag någonsin sett... Såg det på internationalshowjumping.se,
hon har själv designat tränset, så går alltså inte att köpa i butik, måste specialbeställas. Men när
(om) jag skaffar häst igen så ska jag utan tvekan spara ihop till ett sånt här träns! Bara jag som
tycker att de är skitsnyggt? Ögongodis för mina ögon!



Tävling hela dagen lång!

Hej allihopa, det var ett tag sedan någonting skrevs här, jag kan ju i alla fall skylla lite smått på att jag inte har någon häst ;) Frida däremot får allt komma på en bättre ursäkt än så! Som rubriken lyder så har jag alltså vart på tävling hela dagen, följde med Frida och kollade när hon och ogge skulle starta en LA och globenkvalet (Msv B+5).
Hon får själv berätta om ritterna om hon nu orkar pallra sig in på bloggen ;) Tänkte i alla fall slänga upp 2 filmer från dagens ritter, inte världens bästa kvalité och slänger väl in nått konstigt ljud ibland (A)

LA

MSV B+5, globenkval.


En bra start, är en NY start.

Jag hoppas verkligen inte att min ''tävlingskarriär'' är över för nu har det blivit STOR förändring i tävlingsoutfiten!
Har precis sålt min GPA ToT till en gammal klubbkamrat och väntar nu på att få hem en Charles Owen ayr8
leather look
, blå/silver! Ganska många har ayr8 hjälmen men tycker inte det är så många som har leather look!

Charles owen ayr8 leather look.
GPA grand prix
Pioneer swarovski



I'm Back!

Hej alla bloggläsare, Isabell här :) Har lite nyheter att berätta, de är ju så att jag lämnade tillbaka Tjejen då vi inte kom speciellt bra överens, jag är van vid pigga hästar, som anna säger, min starka sida är att rida hästar från hand till skänkel, alltså pigga hästar, och Tjejen var ganska mycket tvärt om plus att vi båda hade ett jävla humör vilket inte alltid slutade så bra ;) Nu har jag alltså inte ridit på 2,5 vecka tror jag? :O Men tänker ta upp ridningen lite smått, ska bland annat börja rida Kalinka lite igen, hon är så otroligt rolig att rida och det ger en verkligen nått, hon är så fantastisk fin i dressyren men inte helt lättriden. Sen har även jag och Frida pratat om att jag ev. ska hjälpa henne åh rida nån av hästarna ibland. Så mer hästar kommer det att bli, får se om/när jag skaffar en egen igen, kollar nästan varje dag på annonser men har inte hittat nått jag fastnat för en ... Gjorde också ett impulsköp igår, ni vet att jag skulle beställa GPA kavajen för ett tag sen, jag struntade i alla fall i det eftersom jag skulle sluta, men nu beställde jag den i alla fall, varbergsridsport.se säljer dom för 2.200 kr, tro det eller ej! Ska även byta ut min hjälm, vill inte ha GPA hjälm längre, alla har den och känner inte att den passar så bra på mig, det lutar starkt åt en Charles owen ayr8 leather, blå såklart.. Men är även sugen på en blå Antarés hjälm. Vart ett långt inlägg från mig, men nu vet ni lite hur det ligger till! :) // ISABELL

RSS 2.0