Årets tävlingsoutfit.

Här är min tävlingsoutfit för 2012 (än så länge..).
Charles Owen ayr8 leather look
Pikeur epsom
image description
Kingsland ridbyxor.

Pioneer swarovski


Måste dock köpa en ny skjorta, har ju min rosarutoga pikeur men vill
ha en equiline, tycker dom är snygga, stilrena och fräscha :)

Duger man på tävlingsbanan i år?
image description

Dålig update

Hej... Tänkte försöka börja blogga igen, dock blir inte vardagarna så bra uppdaterade, utan helgerna får bli fullproppade och tidsinställda inlägg får förberedas.

Har faktiskt en anledning till att jag inte orkat blogga, vi var tvungna att ta bort Crusse för ett litet tag sedan, har varit sjukt jobbigt för mig.. Ett mer detaljerat inlägg om det kommer senare!

Aja, mer update lovas nu!


säljes!

Sprillans ny John Whitaker luva med sverige flaggan, storlek cob!
Säljes då den inte passar min häst, alla lappar kvar!
200kr. SÅLD!


Rött john whitaker schabrak, passar inte in i min outfit, knappt användt!
300kr. SÅLD!


Supersnygg förbygel från charlies. både för liten och i fel färg.
svart storlek cob. alla lappar kvar.
400kr.


Dyon kort martingal, samma som ovan, förliten och fel färg.
svart storlek cob. jättesnygg ihop med förbygeln! alla lappar kvar.
400kr. SÅLD!

isabellhamberg@hotmail.com, 0737435806!
image description


Klubbyte..

Som rubriken lyder så har jag bestämt mig för att byta klubb!
Kommer till mångas häpnad att byta tillbaka till rimbo och anledningen till de är flera orsaker.. Jag står uppstallad där, jag tränar där och plus att rimbo har fått in ganska många storhäst ryttare vilket gör att det är lite roligare att tävla lag. Blev även övertalad om att bli lagledare för ponnyryttarna i div.3, hoppning såklart! Är faktiskt Riktigt peppad på de! Tycker att det är jättekul att hjälpa dom yngre och peppa dom på tävling Osv.. Så det kommer nog att bli jättekul :)


Klubbyte..


.

plusikassan.se

Nytt från whitaker!

Sett dom nya JW byxorna?? Tycker dom med flaggan på rumpan var riktigt snygga! Hade lätt köpt dom om det hade vart likadant på båda sidorna, dock finns bara flaggan på ena bskfickan.. Som ni kanske vet så är jag lite svag för ridbyxor med fickor på rumpan!


Ny kavaj!!

Beställt en ny kavaj, blev en marinblå pikeur epsom! Stilren och duger för tillfället.. Känner inte riktigt att jag har råd att lägga ut pengar på en animo eller en gpa kavaj för tillfället!


KYLA!!

Ganska skönt att det kommit så mycket snö så att man kan ut och pulsa i snön osv.. Men denna kyla
som följde med snön är f*n hemsk!! Kan typ rida i en kvart innan tårna och fingrarna är förfrusna.. ush!

Bali jobbar på bra, har vart en aning tramsig vid uteritter sen snön kom, haha knashäst! Men annars går det bra.. Har testat att hoppa med pelhambett nu med en ganska slapp kedja, och det funkade bra, hoppar fortfarande bara runt 1m för att försöka hitta det ''perfekta'' bettet, men på senaste träningen gick det jättebra i slutet, hade lite svårt i början med att få henne att stödja sig på bettet och red själv som en kratta, men i slutet fick vi ett riktigt bra flyt!
Ska även testa att rida på hackamore någon dag, tror det är viktigt att ha lite bett att variera emellan, jag har en smart häst ;) lär sig att utnyttja betten ganska fort vid hoppning. I dressyr rider jag på ett vanligt stång då det känns som att hon trivs bättre på de än tredelat och stång är ju faktiskt tillåtet i dressyr :)

Liten update från mig, :)
image description

RSS 2.0