Dagens sporting

Idag har jag varit en riktig sportfåne ;) Började dagen med en joggingtur, gick dock inte så bra, var ju halt och jävligt ute...! Efter det var det lite slapping och så vart det ett mjukgörande pass på Ogge, i snöstormen!!!
Red ju honom och Nagar i Edsbro igår, båda var helt fantastiska. Mjuka, ridbara, perfekta! Men idag var Ogge lite stressig, kunde liksom inte slappna av... Men på slutet fick jag faktiskt till honom, inte lika mjuk som gårdagen men ändå bättre än början av ridpasset!
Efter Ogges trimmats så gick jag in och pluggade, ritade osv. Efter drygt 1 timma så var det middag, ris & kött med sötsur sås ;D
Efter le middag vart det ett till spring pass, var drygare att springa denna gång.... Snöade, regnade och haglade! Och för att göra det lite värre, motvind. Både bortåt och hemmåt... Sprang iaf 3 minuter snabbare, vilket kändes skönt!
Juste, har mejlat med en Irländsk person idag ;) nämligen Oliver Walsh, han som har Equestrian Center Flowerhill. Ogge, Olgas Lad Flower, vart ju importerad till Sverige därifrån! Superkul att prata med honom om Ogge, tydligen har Ogge gått terräng där!
Failkombinationen i Tierp ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0