Sundsvall utvärdering

Framridning: Inte särskillt bra då den var gjord av lervälling denna helg, men det kan dom ju inte rå för! Red inte på den då jag inte ville smutsa ner Ogge (a) Annars var det en superstorlek på den och jag tror nog underlaget är okej om det är torrt!
 
Framhoppning: Jag tyckte framhoppningen var väldigt dålig, alldeles för mycket ponnysar inne på en gång, vilket gör Ogge mer uppstressad och han hoppar sämre(antagligen pga att jag rider sämre när han blir så spänd!)

Bana: Helt ärligt så tycker jag banan var kass, tyvärr! Det var en bra storlek men underlaget sög... Ogge är ju en häst som hämtar väldigt mycket krafft ifrån bakkärran, men han tog sig inte fram när det var en kort distans ifrån kortsidan. På kanterna var underlaget alldelses för mjukt och i mitten var det lite hårt. På kortsidorna var underlaget sämst! Tycker detta är lite anmärkningsvärt då jag tävlade där 2009 och gick omkull pga samma problem!!

Cafeteria: Jag gillade cafeterian, god mat, varierat och bra priser!

Priser: Vem älskar inte vinnartäcken?? :D Haha, jag älskar vinnartäcken, och dessutom fick jag ett sjukt snyggt klarblått täcke! Tjoho!! Sen det vanliga, pengarna åter + plakett!

Banbyggnad: Tycker nog banorna var bra, bra längd och lagom svårighetsgrad för de olika klasserna, iaf dom klasserna jag startade. Banbyggaren anpassade banorna efter höjd och bedömning riktigt bra!

Uppstallning: Åh jag älskar Sundsvalls uppstallning! Helt wunderbart! Vi stod på travbanan där det är uppdelade stall, så det är fyra boxar i vardera del av stalldelarna! Det var som flera olika block med stall, som i sin tur var indelade i delar med fyra boxar var! Ogge har ju väldigt svårt för att stå uppstallad på tävling, eller inte svårt men han blir lätt uppstressad. Iaf om det är en rörig omgivning vilket det lätt kan bli när det är mobila boxar! Så ett mycket starkt MVG på uppstallningen ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0